ACORD AMB EL CN GRANOLLERS

ACORD AMB EL CLUB NATACIÓ GRANOLLERS

Després de l’acord amb el B.M.Granollers i la Federació Catalana d’Handbol, ahir al migdia i a la seu de l’entitat esportiva, el Club Natació Granollers va signar un acord de col·laboració amb SingularMatch que servirà per garantir el desenvolupament formatiu i professional dels esportistes del club.

Eduard Escandell, president del Club Natació Granollers, va destacar que la finalitat d’aquest acord amb SingularMatch complementa a la perfecció el projecte d’un club formador i que mostra molta sensibilitat per facilitar l’educació o la inserció laboral dels seus esportistes durant l’època competitiva.
D’altra banda, Vicente Álamo va explicar l’objectiu de SingularMatch: cap esportista ha de plantejar-se abandonar els estudis davant l’exigència de l’esport de competició i posant en perill un futur laboral imprescindible especialment en esport minoritaris.

Des de SingularMatch volem donar les gràcies al Club Natació Granollers per confiar en aquest projecte que esperem que sigui d’utilitat pels seus i les seves esportistes.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *